Jälleen tarttui K-Supermarketin possutarjoukset silmääni ja mukaani lähti tällä kertaa lapaa. Uunivuokaan laitoin porkkanaa, sipulia, valkosipulin kynsiä (taisi mennä myös pala omaa kynttä, kiitos uusien Viktorinox veitsien ;) ), mausteita, hieman vettä ja BBQ-kastikkeella sivelty lapa. 150 °c ja nelisen tuntia.

Nyhtöpossu nautittiin tällä kertaa pitaleivän, salaatin, tomaatin ja marinoidun sipulin kera. Sipulin marinoinnin keksin odotellessani possun kypsymistä ja ohje tuli tyhjästä eli siis päästäni ;) . Keltasipulin puolikkaat renkaat laitoin maustumaan liemeen jossa oli: oliiviöljyä, etikkaa, sitruunamehua, hunajaa, tuoretta ruohosipulia ja yrttimaustetta. Tuli niin hyvää että taidan tehdä toistekin.nyht%C3%B6possu.jpg